Sla je slag met gedrag

– Lekker in je vel! –

Soms zijn er dingen in je leven die steeds weer terug komen. Bepaalde patronen, bepaalde gebeurtenissen, bepaalde dingen. Je denkt dat het je niet weer gaat gebeuren. En toch gebeurt het! Je hebt er eigenlijk wel last van en baalt dat die dingen steeds weer terug komen. Je voelt ook dat er iets ongrijpbaars is, je kunt het niet pakken. Het lijkt wel een soort onderstroom die onzichtbaar aanwezig is. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld jezelf steeds maar weg blijft cijferen, je jezelf maar blijft uithollen door hard te werken en elke keer die conflicten met je moeder of je leidinggevende. Zelf kom je er maar niet uit. Weet dat er, van jongs af aan, allerlei systemen zijn waar je deel van uitmaakt. Het belangrijkste systeem is het familiesysteem. Samen kunnen we kijken waar dat vandaan komt, gaan we kijken naar hoe je meer inzicht in je patronen kan krijgen en vooral hoe je ze zou kunnen doorbreken.

– Systemisch coachen –

Soms zijn er dingen in je leven die steeds weer terug komen. Bepaalde patronen, bepaalde gebeurtenissen, bepaalde dingen. Je bedenkt dat het je niet weer gaat gebeuren, en toch? Gebeurt het! Je hebt er eigenlijk wel last van, en baalt dat die dingen steeds weer terug komen.

Weet, dat er van jongs af aan, allerlei systemen zijn waar je deel van uitmaakt. Het belangrijkste systeem is het familiesysteem…