♥️VerwonderDag ♥️

Heb jij ook zin in een VerwonderDag? Dat je samen met een groepje lekker in de natuur bent, een buitendag hebt? Een heerlijke verwendag, met aandacht voor jezelf. Een dag waarop je je verwondert over wat er van binnen bij jou speelt? Een wonderlijke dag, waarbij je op ontdekkingsreis gaat naar wat jou bezighoudt en wat voor mooi mens je bent? We gaan in een klein groepje heerlijk wandelen in de paleistuinen; gaan verschillende dingen doen. We starten de dag met een heerlijke kop koffie, kop thee en wat lekkers. Vervolgens gaan we allerlei bijzondere dingen doen, waaronder een stukje opstellingen, een kijkje nemen in je ziel, genieten van wat de natuur ons te vertellen heeft! Je zult verwonderd zijn, geraakt zijn, meer verbonden met jezelf! Laat je maar verwonderen….en kom even los van gezin, werk, en de dingen die moeten. Deze verwonder-dag zal je oprecht verwonderen!

Wanneer: Zaterdag 16 september 2023 van 10 tot 15 uur
Start: Loolaan 75 Apeldoorn
Inbegrepen: Heerlijke buitenlunch, koffie, thee, lekkers, aandacht voor jezelf, me-time
Kosten: 95 euro.

🔥VerwonderTijd🔥

“Ik leef mijn leven zoals ik dat wil!”
Een dag in de natuur, wie wil dat nou niet? Een heerlijke workshop:
Vanuit ons hart is dat hoe wij het echt wel willen, het is wel onze intentie. Maar…doen we dat ook? Laten we ons ook niet opslokken door dagelijkse beslommeringen? Werk, huis, gezin, alles wat moet?
Het is een hele kunst, om in het nu te zijn, om eens even tijd vrij te maken voor je intenties. Nu de lente is aangebroken, is het ook in de natuur tijd om van binnen naar buiten te keren. Want ja, volg je hart want dàt klopt. En hoe doe je dat dan?
Denk eens aan jezelf als kleuter; lekker doen waar je zin in hebt! Dat innerlijke meisje en innerlijke jongetje zit nog steeds in jou. Misschien is het wat ondergesneeuwd.
Het is nu echt weer tijd voor verwondering! Ja tijd voor VerwonderTijd. Verwen jezelf met onze VerwonderTijd!
We gaan met elkaar de natuur in, ontdekken wat er in jou ook leeft. Opgeslagen herinneringen in je lijf krijgen aandacht, je ontdekt waar jouw triggers zitten, zonder dat je weet waarom die steeds getriggerd worden! Gedurende deze dag ga je met aandacht daarna toe. Want dat kan jij. Ontdek je kwaliteiten en valkuilen met je innerlijke familie!
Ook deze dag zal je je verwonderen, wat al in jou aanwezig is. Je raakt meer verbonden met jezelf, je intuïtie, je zijn. Je ontmoet jezelf!

Wanneer
: Zaterdag 18 maart 2023 van 10 tot 15
                Zaterdag 28 oktober 2023van 10 tot 15
Waar: Bussloo
Inbegrepen: heerlijke buitenlunch, kampvuurtje, koffie, thee met lekkers, aandacht voor jezelf, me-time.
Kosten: 95 euro.

♥️VerwonderHart ♥️
 
Volg je hart, want dat klopt.
 
Wil jij een hart-verwarmende dag beleven? Een heerlijke buitendag ervaren, waarbij je patronen gaat ontdekken die jouw hart hebben geraakt? Laat je verwonderen over wat er al is; wat al in jou aanwezig is.
Soms ben je de weg naar je hart een beetje verloren. Sta je te vaak aan, heb je een vol hoofd. Sta je te weinig stil bij wat je hart je te vertellen heeft. Je hart weer open kinnen stellen is dan een hele uitdaging!
Deze hart-verwarmende dag zal een dag zijn waarbij je ontdekt hoe je je hart tot rust kan brengen, jij je hartpad weer terug kan vinden! Zonder dat je er hard voor hoeft te werken. Waarbij je het deurtje naar je hart weer een beetje open kan zetten. Het is immers niet voor niets op slot gegaan. Met warmte, liefde en compassie naar jezelf kijken. Dat is wat we gaan doen. En je zult verwonderd zijn!
Wil jij ook weer contact maken met je verlangen, dat diep van binnen verstopt zit? Durf jezelf aan te kijken in de spiegel. En wat je dan ontdekt…zal je niet gauw vergeten!
 
Wanneer: Zaterdag 17 juni 2023 van 9.45 tot 15 uur.

Start: Loolaan 75 Apeldoorn
Inbegrepen: Heerlijke buitenlunch, koffie, thee, lekkers, aandacht voor jezelf, me-time
Kosten: 95 euro.

 

Geef je op!

Voor vragen neem contact op met: 
Gertrude Knauff – Gertrude@ffnodig.nl of 0645750083
Miriam – Info@slajeslagmetgedrag.nl of 0611885974