Sla je slag met gedrag

– Miriam van Broekhuizen –

Ik ben Miriam van Broekhuizen, getrouwd en moeder van twee kinderen in de tienerleeftijd.
Al vanaf jongs af aan heb ik altijd willen werken met bijzondere kinderen.

Dat is de reden dat ik verschillende opleidingen heb gevolgd; Sociaal Pedagogische Hulpverlening, de Pabo en master SEN gedragsspecialist.

Verder heb ik tijdens mijn werkzaamheden als leerkracht in het Speciaal basisonderwijs me bijgeschoold in spelbegeleiding, gespecialiseerd groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs, gedragsspecialist, kindercoach, rouwdeskundige en Ik leer anders coach. Ook ben ik sinds januari 2018 systemisch coach en kernvisiecoach. Al deze kennis komt goed van pas als ik kinderen, ouders en leerkrachten begeleid in mijn praktijk!

Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen, hen te laten ontdekken dat ze veel kracht in zich hebben. Het uitgaan van wat werkt is daarvoor de basis; kijken naar mogelijkheden. Kinderen in hun eigen kracht zetten, zelfvertrouwen laten herontdekken! Mijn jarenlange ervaring in het speciaal onderwijs heeft mij zoveel gegeven,dat ik dit graag wil delen met gezinnen, kinderen en leerkrachten. Kerst 2015 heb ik mijn baan na 15 jaar in het Speciaal Basisonderwijs opgezegd, en werk ik heerlijk in mijn eigen praktijk Sla je slag met gedrag. Als kindercoach staat het kind daarbij centraal!