Sla je slag met gedrag

– Bach bloesems ter ondersteuning –

Wat is Bach Bloesem?

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, over-bezorgdheid en schuldgevoelens. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

Bach bloesems: 100% veilig en geen bijwerkingen.

Het Bach bloesem extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet over-doseren en ze werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven heeft. Dr Bach ontdekte 38 verschillende Bach bloesems die elk inwerken op een specifieke emotie.

Met welke klachten kan je komen?

Heb je last van angsten, onzekerheden, eenzaamheid, overgevoeligheid, voel je je soms moedeloos? Heb je moeite je te concentreren, maak je moeilijk keuzes? Er zijn vele redenen, zowel voor volwassenen als kinderen. Neem gerust contact met me op!